Over ons

Over ons

Wie zijn wij

Op 1 december 2020 ben ik, samen met mijn vrouw Shirley, mijn eigen bedrijf begonnen, RvR Installatietechniek.

Na jaren als servicetechnicus te hebben gewerkt voor grote bedrijven richt ik me nu voornamelijk op de particulieren en kleinere bedrijfjes voor o.a. airco’s, cv-ketels, warmtepompen service & onderhoud.

Deze droom koesterde ik al jaren maar is er nooit van gekomen tot 2 jaar geleden, toen besloot ik samen met mijn vrouw er voor te gaan

Vanaf dat moment zijn we met z’n tweeën van alles gaan bedenken en regelen van een bedrijfsplan, bedrijfsauto, gereedschappen, opzetten administratie, flyers, visitekaartjes tot een audit aan huis voor de officiële F- gassen certificering, en dat is met succes gelukt.

Mijn vrouw werkt naast haar eigen baan als “vrijwilliger” bij RvR Installatietechniek en runt de hele administratie. Zij staat volledig achter mij en heeft het volle vertrouwen in mijn deskundigheid. Natuurlijk vond zij het super spannend om deze stap te nemen maar nog meer is zij super trots op mij en ons. Wij willen korte lijntjes met de klanten, wij staan voor klantvriendelijkheid en goede service en vinden dat onder het genot van kopje koffie alles te bespreken is.

Ik werk zelf meer dan 37 jaar met enthousiasme en passie in de installatietechniek en ben meegegroeid met alle ontwikkelingen in de loop der jaren en zal ook blijven meegroeien door bijscholing en cursussen. Veiligheid, milieu en duurzaamheid spelen hierbij een grote rol.

Ik ben zelf een rustige, integere man. Ik denkt vooral in oplossingen en voer deze dan graag uit. Ik onderscheid mezelf door uitsluitend met A- merken te werken en deze in bedrijf te stellen volgens de regels en eisen van de F- gassen certificering en Bewijs van Vakmanschap. Beide wettige certificaten heb ik in mijn bezit. Tevens ben ik ook in bezit van het VCA- VOL certificaat. Per april 2023 zal ons bedrijf ook CO- gecertificeerd zijn volgens de verplichte gasketelwet die per 1 april 2023 in gaat! Hiervoor heb ik onlangs scholing gedaan en mijn certificaat behaald.

Dus voor het plaatsen en in bedrijfstellen voor uw airco of cv-ketel of warmtepomp bent u bij ons, RvR Installatietechniek, op het juiste adres.

Tot snel,

Rob & Shirley