Tarieven

Tarieven

Uurtarieven:
Start-standaardtarief € 70 per uur excl. btw
Storingsoproep vanaf 17.00 - 22.00 uur 135% = € 94.50 per uur excl. btw
Storingsoproep na 22.00 uur en weekend 180% = € 126.00 per uur excl. btw


Onderhoudsbeurt CV-ketel

We hebben helaas een klantenstop:  voor het onderhoud aan de cv-ketel kunnen wij tot en met april 2024 geen nieuwe aanvragen  meer aannemen. Onze excuses hiervoor.

Per 1 februari 2024 zijn wij helaas genoodzaakt onze tarieven te verhogen. 

Bij ons kost een onderhoudsbeurt cv-ketel € 108,90 incl. btw  hierbij kan ook een pakkingset bijkomen (voorwaarde van de fabrikant) vanaf á € 27.50 incl. btw. 
Voor locaties buiten de gemeente Dongen moeten wij helaas € 20 euro voorrijkosten berekenen

**Je ziet of ruikt het niet maar wanneer je het inademt kan dit ernstige lichamelijke gevolgen hebben. Jaarlijks overlijden in Nederland gemiddeld 10 tot 15 personen door koolmonoxidevergiftiging. Enkele honderden mensen belanden in het ziekenhuis **

Daarom is het zo belangrijk om jaarlijks een onderhoudsbeurt in te plannen voor uw cv-ketel. Bij een onderhoudsbeurt wordt een rookgasmeting gedaan om te controleren of het CO percentage voldoet aan de voorwaarde van de fabrikant en zo nodig wordt deze afgesteld. Ook de rookgas afvoer en luchttoevoer wordt goed gecontroleerd op lekkage en correcte montage en is een essentieel onderdeel van de cv-ketel. Zo nodig wordt de ketel ook gereinigd maar dat spreekt vanzelf.


Onderhoudsbeurt Airco

Bij ons kost een onderhoudsbeurt € 108,90 incl. btw.


Wij adviseren u om uw airco installatie jaarlijks te laten nakijken